راهنمای خرید پنل خورشیدی و بهترین مارک پنل های خورشیدی
آشنایی با انواع پنل های خورشیدی، بهترین مارک پنل های خورشیدی ایرانی و خارجی کدامند؟ برای خرید پنل های خورشیدی به قیمت روز باید چه نکاتی را بدانیم؟ آیا خرید سیستم های خورشیدی در کشور ایران صرفه ای اقتصادی دارند؟ در ادامه باما همراه باشید تا بیشتر با پنل های خورشیدی آشنا شویم.
پنل خورشیدی چیست؟
انرژی خورشیدی از نور خورشید بدست می آید. صفحه خورشیدی با تبدیل نور خورشید ، فوتون ها را به برق تبدیل می کند. پنل های خورشیدی کاربردهای بسیاری مانند کنترل توان دوربین راهنمایی رانندگی، تیر های چراغ برق بین راهی و… و امروزه برای تامین برق استخراج ارزهای دیجیتال ماینر و ماینینگ و پنل خورشیدی برای باغ استفاده میشوند.
تاریخچه پنل خورشیدی
پیشرفت در استفاده از انرژی خورشیدی به ۱۰۰ سال پیش برمی گردد. چندی پیش ، انرژی خورشیدی برای تولید بخار آب و برای کار با دستگاه های مختلف استفاده می شد. اما این کار غیرممکن بود تا زمانی که ادموند بکرل اثر فتوولتائیک را کشف کرد.
در سال ۱۸۹۳ ، چارلز فریت با کشف بکلر سلول خورشیدی اصلی را ساخت. سلول خورشیدی با استفاده از ورق های آغشته به سلنیوم و یک ورق طلای نازک ساخته می شود.
راسل اُهل مخترع آمریکایی اولین سلول خورشیدی سیلیکونی جهان را در سال ۱۹۴۱ در آزمایشگاه های بل اختراع کرد. با استفاده از اختراع اولین صفحه خورشیدی جهان در سال ۱۹۵۴ ، در همان آزمایشگاه ساخته شد.
صفحات خورشیدی با قمرهای مصنوعی شروع به کار کردند. بیشتر مردم اولین بار در دهه ۱۹۷۰ صفحات خورشیدی را در ماشین حساب ها می بینند.
امروزه از بهترین مارک پنل های خورشیدی برای شارژ طیف وسیعی از تجهیزات استفاده می شود و اگر قسمت سرگرمی مرطوب را بخوانید ، صفحه های خورشیدی هنوز هم به صورت سلول های خورشیدی در ماشین حساب ها برای تأمین انرژی خانه ها و مراکز تجاری مانند ساختمان Google وجود دارند. در کالیفرنیا استفاده می شود
طرز کار کردن پنل های خورشیدی چگونه است؟
صفحات خورشیدی انرژی تجدیدپذیر را گرفته و آن را به برق تبدیل می کنند که می تواند برای شارژ مدارهای الکتریکی استفاده شود. صفحات خورشیدی از چندین سلول خورشیدی تشکیل شده است که هر یک از آنها از لایه های سیلیکون ، لایه های فسفر (برای تولید بار منفی) و لایه های بور (برای تولید یک بار مثبت) تشکیل شده است.
صفحات خورشیدی فوتون ها را جذب می کنند و برق تولید می کنند. انرژی تولید شده توسط فوتون ها به الکترونها اجازه می دهد تا مدار اتمی خود را ترک کرده و در میدان الکتریکی تولید شده توسط سلول های خورشیدی آزاد شوند. این میدان الکتریکی الکترونهای آزاد را در جریان الکتریکی هدایت می کند. این فرآیند به عنوان اثر فتوولتائیک شناخته می شود.
سقف یک خانه متوسط دارای فضای کافی برای نصب صفحات خورشیدی مورد نیاز برای تولید برق است. صفحات خورشیدی همچنین در طول روز برق اضافی تولید می کنند تا در شب استفاده شوند.
فواید استفاده از پنل های خورشیدی چیست؟
با استفاده از صفحات خورشیدی دیگر مجبور نیستید هزینه بالای نصب دکل و سیم کشی را پرداخت کنید. صفحات خورشیدی قطعاً ارزان ترند و در صورت نگهداری صحیح ، می توانند تا سه دهه انرژی تولید کنند.
البته بهترین فایده این است که از انرژی پاک و تجدیدپذیر تأمین می شود. با توجه به تغییرات آب و هوایی جهانی و گرم شدن کره زمین ، حفظ جو اهمیت دارد. صفحات خورشیدی کمترین آلودگی و سایش را دارند و برای مدت طولانی سالم می مانند.
مزیت بعدی این است که وقتی هزینه نصب اولیه پنل را پرداخت می کنید ، انرژی که پنل برای بقیه عمر خود تولید می کند (بسته به کیفیت و نوع پنل) ۱۵ تا ۲۰ سال است و کاملا رایگان است.
یکی دیگر از مزایای بهترین مارک پنل های خورشیدی صفحات خورشیدی این است که اگر انرژی مصرفی بیشتر از صفحه تولید شده باشد ، می توان انرژی اضافی را نیز فروخت (معمولاً سازنده پنل های خورشیدی آن را خریداری می کند).
انواع پنل های خورشیدی
سلول ها و پنل های خورشیدی انواع مختلفی دارند و هنگام طراحی سیستم انرژی خورشیدی ، یکی باید مطابق با کاربرد مورد نظر انتخاب شود. این مستلزم آگاهی از انواع سلول های خورشیدی است. در این آموزش با انواع پنل های خورشیدی آشنا خواهیم شد.
تولید برق از تابش خورشید در انواع سلول های خورشیدی بر اساس “اثر فتوولتائیک (PV)” است که به طور خلاصه تحریک الکترون ها در یک لایه خازنی نیمه هادی توسط فوتون های نور و انتقال آنها از خازن است.
انواع پنل های خورشیدی از نظر نوع ساخت و ساز
انواع مختلفی از صفحات خورشیدی فتوولتائیک وجود دارد که می توانید خریداری کنید ، اما بیشتر آنها از سیلیکون (Si) ساخته شده اند ، دومین عنصر رایج در پوسته زمین (پس از اکسیژن).
سیلیکون همان موادی است که از شن ساخته شده و به خودی خود خیلی خالص نیست. بنابراین ، قبل از استفاده از آن به عنوان یک ماده نیمه هادی ، خلوص مواد باید به ۹۹ درصد افزایش یابد. از سیلیسیم در بسیاری از انواع سلولهای فتوولتائیک ، ترانزیستورها یا تجهیزات دیجیتال استفاده می شود.
دو نوع ماده اصلی که در صفحات خورشیدی استفاده می شود سیلیکون بلورین و رسوبات فیلم نازک هستند که از نظر بازده جذب نور ، بازده تبدیل انرژی ، فناوری تولید و هزینه های تولید متفاوت هستند. سلول های خورشیدی سیلیکونی بلورین متداول ترین نوع امروزی است که به طور گسترده مورد استفاده قرار می گیرد. سه نوع اصلی از پانل های سیلیکون وجود دارد:
- پلی کریستال سیلیکونی Poly Crystal
- مونو کریستال سیلیکونی Mono Crystal
- تین فیلم Thin Film
سیلیس یکی از رایج ترین عناصر روی زمین است. به دلیل فراوانی (به شکل SiO2) و پاسخ زیاد الکترونهای آن به نور خورشید در ساختار صفحات خورشیدی که غالباً به آن صفحات خورشیدی نسل اول می گویند ، در دو نوع سیلیکون بلورین و سیلیکون مونوکریستالی در تولید صفحات خورشیدی استفاده می شود
انواع سلول های خورشیدی
بهترین مارک پنل های خورشیدی صفحات خورشیدی برای اهداف مختلفی طراحی و ساخته می شوند. یکی از مهمترین عوامل هنگام انتخاب صفحه خورشیدی محل قرارگیری آن است ، زیرا مناطق مختلف دارای شرایط آب و هوایی و نور خورشید متفاوت هستند و بنابراین صفحه خورشیدی مورد استفاده در مناطق مختلف باید متناسب با آب و هوای خاص هر منطقه انتخاب شود. در ادامه انواع پنل های خورشیدی را براساس فناوری بکار رفته در ساخت آنها طبقه بندی خواهیم کرد.
سلولهای خورشیدی انواع مختلفی در شبکه تجاری یا آزمایشگاهی وجود دارد که می توان آنها را به صورت زیر دسته بندی کرد:
- مونوکریستالی (Mono-Crystalline)
- پلی کریستالی (Poly-Crystalline)
- فیلم نازک (Thin Film)
- پلیمری یا ارگانیک (Polymeric/Organic)
دیگر پنل های خورشیدی
انواع فوق الذکر بخش قبل صفحه های خورشیدی بیش از ۹۵٪ بازار را تشکیل می دهد ، اما انواع دیگری از سلول های خورشیدی فتوولتائیک با لایه نازک نیز وجود دارد که در حال تحقیق و توسعه هستند. در ادامه هر یک از آنها را جداگانه شرح و توزیع خواهیم کرد که عبارتند از:
- صفحه خورشیدی چند منظوره
- سلول های PV حساس به نور
- پنل فتوولتائیک سه بعدی (۳D)
پنل های سولار چند منظوره
این نوع سلولهای فتوولتائیک خورشیدی ، که برای افزایش بازده تبدیل انرژی و کارایی بیشتر صفحه خورشیدی استفاده می شوند ، به صورت یک طرح چند لایه هستند که باعث ایجاد دو یا چند اتصال مجدد PV بین لایه های مختلف صفحه پنل فتوولتائیک از هر لایه لایه های بعدی نور را جذب می کند.
مزیت فناوری صفحه چند منظوره این است که هر لایه از صفحه خورشیدی برای طیف خاصی از فوتون های نوری تعریف شده است که باعث افزایش کارایی کلی ، افزایش بازده تبدیل انرژی و کاهش زوال کارایی می شود. پانلهای چند منظوره را می توان با سلولهای سیلیکون آمورف استاندارد تولید کرد.
پنل های خورشیدی حساس به نور
نسل سوم فناوری پنل خورشیدی متعلق به سلول های فتوولتائیک حساس به نور است که به جای استفاده از پیوند PN جامد ، از پیوند مایع برای تولید سلول های فتوولتائیک استفاده می شود. به این سلولهای فتوولتائیک حساس به نور سلولهای الکتروشیمیایی یا الکترولیت PV گفته می شود. این نوع سلول خورشیدی با استفاده از یک مولکول میکروسکوپی حساس به نور روی یک فیلم نانوکریستالی یا پلیمری تولید می شود.
انرژی نور فوتونی جذب شده توسط رنگ، الکترون را هدایت می کند و از طریق نیمه هادی ها برق را هدایت می کند. مزیت سلول فتوولتائیک الکتروشیمیایی نانوکریستالی حساس به رنگ این است که رنگ می تواند در هر سطح با بازده تبدیل حدود ۱۰٪ تولید شود. مزیت این نوع فناوری این است که می توان با صرف هزینه کم ، تولید انرژی در خانه را روی هر سطحی تنظیم کرد.
پنل های خورشیدی سه بعدی
این نوع سلول های فتوولتائیک از یک ساختار سه بعدی منحصر به فرد برای جذب انرژی بیشتر خورشید در همه جهات استفاده می کند و به عنوان صفحه های سه بعدی شناخته می شود. سلول از یک آرایه سه بعدی از ساختارهای مولکولی کوچک تشکیل شده است که نور خورشید را تا آنجا که ممکن است جذب می کند ، باعث افزایش کارایی و ولتاژ خروجی می شود. صفحه سه بعدی دارای اندازه ، وزن و پیچیدگی کمتری نسبت به انواع دیگر پنل ها است.
پانل های فتوولتائیک (PV) با استفاده بهینه از نور خورشید ، نور را به برق خورشیدی تبدیل می کنند بدون اینکه مشکلات زیست محیطی مانند آلودگی و زباله ایجاد کنند. سلول های خورشیدی فتوولتائیک (PV) از ماده خاصی به نام نیمه هادی سیلیکون (Si) ساخته شده اند که در حال حاضر بیشترین استفاده را دارد.
سیلیکون بلورین اساس سلولهای فتوولتائیک طی دو دهه گذشته بوده است و در واقع بیش از ۹۵٪ صفحات خورشیدی تولید شده در سراسر جهان از سیلیکون بلوری ساخته شده اند. با این حال ، پیشرفت های اخیر در فناوری سلول های خورشیدی ، سلول های لایه نازک و انواع دیگر سلول های فتوولتائیک در حال تولید و تولید با بازدهی بیشتر است.
راهنمای خرید بهترین مارک پنل خورشیدی برای خانه
بهترین راه برای اطلاع از قیمت و بهترین نوع پنل مورد نیاز برای منزل و شرایط خاص کمک گرفتن و مشورت با یک تکنسین و کاردان فنی سیستمهای خورشیدی در زمینه اجرای سیستم های خورشیدی است ، اما در اینجا چند سناریوی کلی که به صورت سطحی شرح داده شده است.
اندازه پنل خورشیدی
برای افرادی که فضای کافی برای نصب پانل های فیلم نازک ندارند (بیشتر افراد) یا افرادی که نمی خواهند سیستم فتوولتائیک فضای بیشتری از آنها را اشغال کند ، پانل های سیلیکون کریستالی بهترین انتخاب ، حتی اغلب در شرایطی که فضای در صورت تمایل ، پانل های کریستال سیلیکون معمولاً انتخاب بهتری هستند. در حال حاضر ، تعداد کمی از شرکت ها نصب صفحه های نازک را برای استفاده در منزل ارائه می دهند.
شما می توانید اندازه های مختلفی از صفحه های خورشیدی را با قدرت های مختلف انتخاب کنید. به عنوان مثال ، صفحات ۱۸۰وات ، ۲۰۰وات و ۲۲۰ وات معمولاً در یک بعد ساخته می شوند. آنها معمولاً به همان روش ساخته می شوند ، اما هنگام آزمایش ، توان خروجی معمولاً در محدوده وسیعی است که می تواند مقدار مشخصی کمتر یا بیشتر از مقدار از پیش تعیین شده باشد ، بنابراین از نظر قدرت در دسته های مختلفی طبقه بندی می شوند . اگر فضای محدودی دارید ، باید در کوچکترین اندازه ها بیشترین قدرت را جستجو کنید.
در ایران پنل خورشیدی بخریم؟
انرژی خورشیدی بدون شک یکی از منحصر به فردترین منابع انرژی های تجدیدپذیر روی زمین است. انرژی خورشیدی را می توان به روش های مختلف به انرژی های دیگر تبدیل کرد.
موقعیت جغرافیایی کشور ما ، ایران به گونه ای است که با بیش از ۳۰۰ روز آفتابی یکی از بهترین بسترها برای تولید برق از انرژی خورشیدی است. همه ما می توانیم بدون نگرانی از بابت قبوض برق ، به خصوص در تابستان ، در اسرع وقت یک صفحه خورشیدی در خانه خود نصب کنیم.
فضای مورد نیاز
هر دو صفحه پلی کریستالی و پنل های مونوکریستال گزینه های خوبی هستند و معمولاً مزایای یکسانی را برای شما دارند. اگرچه پانل های پلی کریستال به فضای نصب بیشتری نیاز دارند و پانل های مونوکریستال در همان سطح انرژی بیشتری تولید می کنند ، اما همیشه چنین نیست و تأکید می شود که انجام این کار بدون تجزیه و تحلیل کافی از شرایط خاص پروژه تقریباً غیرممکن است.
بهترین برند پنل های خورشیدی کمی گران ترند ، اما کمی فضای کمتری را اشغال می کنند و به فضای کمتری نیز نیاز دارند ، به عنوان مثال اگر یک صفحه پلی کریستالی و یک صفحه مونو کریستال دارید که قدرت یکسانی دارند (به عنوان مثال ۲۲۰ وات) ، هر دو مقدار یکسانی تولید می کنند برق ، اما صفحه تک کریستالی فضای کمتری را اشغال می کند.
قیمت پنل
اگر به دنبال کمترین قیمت با توان خاصی هستید و می خواهید کمترین قیمت را برای مقدار مشخصی از برق بپردازید ، بهتر است پانل های فیلم نازک را جستجو کنید ، که از نظر هزینه های صفحه می تواند مقرون به صرفه تر باشد. البته این نوع سلول خورشیدی در ایران مرسوم نیست و سلولهای خورشیدی پلی کریستال را می توان جایگزین این نوع قلمداد کرد.
قابلیت چرخش پنل خورشیدی
بهترین برند پنل خورشیدی برای خانه به دلیل تغییر در زاویه خورشید باید بتوانند در فصول مختلف سال حرکت کنند ، این صفحات نیز طبق آن حرکت می کنند و عمود بر خورشید قرار می گیرند تا بیشترین انرژی را از آن بگیرند. صفحات خورشیدی خانوار باید درصد زیادی انرژی تابشی در برق تولید کنند که به آن کارایی پنل خورشیدی گفته می شود.
راندمان پنل های خورشیدی
وقتی افراد صنعت از راندمان یا کارایی صحبت می کنند ، منظور آنها میزان نور خورشید است که به سلول خورشیدی می رسد که در واقع به برق تبدیل می شود. برای پانل های سیلیکونی معمولی ، این مقدار معمولاً بین ۱۴ تا ۲۲ درصد است.
هر پنل دارای یک خروجی برق متفاوت یا یک سرعت متفاوت است. این میزان انرژی تولیدی یک پنل را نشان می دهد که معمولاً بین ۲۵۰ تا ۳۵۰ وات است. پانل های وات بالاتر اغلب کارآمدتر هستند ، اما در عین حال بزرگتر و گران ترند.
ضمانت و گارانتی
تولیدکنندگان سیستم های خورشیدی و تولیدکنندگان تجهیزات خورشیدی تضمین های زیادی را برای اطمینان از عملکرد راحت سیستم در طول عمر خود ارائه می دهند. ضمانت ها از نظر زمان و شرایط متفاوت هستند اما معمولاً بین ۱۰ تا ۲۵ سال دارند.
دوره ضمانت برای صفحات خورشیدی پیامی از طرف سازنده صفحه است که آنها بهترین نوع صفحه خورشیدی را تولید کرده اند. هرچه ضمانت بیشتر باشد ، کیفیت پنل نیز بالاتر است. این بدیهی است زیرا سازنده برای اثبات ادعای خود اقدامی عملی انجام داده است. هنگام مقایسه صفحات خورشیدی ، حتماً شرایط گارانتی هر سازنده را در نظر بگیرید.
برند معتبر
از نظر قدرت و کارایی (کارایی) ، بهترین تولید کنندگان صفحه های خورشیدی برای سال ۲۰۱۹ هانوی ، ال جی ، سولاریا هستند. در هر صورت ، ابزارهای مدولار دیگری نیز وجود دارد که برای حضور در صحنه رقابت می کنند.
هر ۳ تولید کننده ۲۵ سال ضمانت محکم محصولات خود را دارند. Sun Power یکی از تاسیس ترین شرکت های خورشیدی است و LG و Panasonic شرکت های بزرگ چند ملیتی هستند. بنابراین ، هر سه بسیار قابل اعتماد هستند و به احتمال زیاد می توانند سیستم شما را با ضمانت ۲۰ ساله غنی کنند.
همچنین ، بهترین شرکت تولید پنل خورشیدی به شدت به ویژگی های خاص خانه شما بستگی دارد. بسیاری از تولیدکنندگان صفحات خورشیدی برای اطمینان از تجهیزات خود در حال بالا بردن استاندارد هستند و یا شرکت های بزرگ دیگری مانند Hanua Q Sells در کره جنوبی به سرعت سهم بازار خود را به دست می آورند.
حتی بازیگران و سازندگان کوچکتر بازار نیز مسیرشان را برای بازار اخیرا” باز کرده اند. برند “سولاریا” رشد طوفانی را در ۲۰۱۹ در پلتفرم” سولار دات کام” به عنوان نمونه شاهد بود. خیلی از منازل نیازی به کارایی بالای ماژول های الجی و سان پاور ندارند.
حتی بازیگران کوچکتر و سازندگان بازار اخیراً راه خود را به بازار باز کرده اند. مارک سولاریا به عنوان نمونه شاهد رشد سریع در سال ۲۰۱۹ بود. بسیاری از خانه ها به عملکرد بالای ماژول های LG و Sun Power نیاز ندارند.
انتخاب بهترین مارک پنل خورشیدی برای خانه
برای انتخاب بهترین مارک پنل خورشیدی برای خانه، بسیاری از ویژگی ها باید مورد توجه باشد، اما در میان آنها برخی از این ویژگی ها را ذکر خواهیم کرد. صفحات خورشیدی برای خانه باید در برابر آلودگی و همچنین زنگ زدگی مقاوم باشند ، زیرا این امر باعث می شود انرژی خورشیدی کمتری دریافت کنند.
بهترین مارک پنل خورشیدی خارجی برای خانه
مارک ینگیلی سولار (Yingli Solar)
مارک ینگیلی سولار (Yingli Solar) به عنوان یکی از بهترین مارک های پنل های خورشیدی با قدرت ۲.۴۵ گیگاوات متعهد به ارائه صفحات با کیفیت بالا به مصرف کنندگان شناخته شده در سراسر جهان است. این شرکت بیش از ۱۵ سال تجربه در تولید پنل در سه کشور ایالات متحده ، چین و اسپانیا دارد و دارای یک مرکز تحقیق و توسعه پیشرفته است.
تاکنون بیش از ۸۵ میلیون پانل یینگلی به ۹۰ کشور از جمله آلمان صادر شده است. ، فرانسه ، اسپانیا ، ایتالیا و ایالات متحده آمریکا. در حالی که جهان با مشکلات زیست محیطی ناشی از استفاده از سوخت های فسیلی دست و پنجه نرم می کند ، یینگلی تلاش می کند انرژی سبز را برای همه فراهم کند.
براساس گزاراش وب سایت رسمی مارک ینگیلی سولار (Yingli Solar)، حدود ۱۵ گیگاوات پانل به نقاط مختلف جهان از جمله آلمان ، اسپانیا ، ایتالیا ، یونان ، فرانسه ، کره جنوبی ، ژاپن ، برزیل ، استرالیا ، آفریقای جنوبی ، مکزیک و ایالات متحده صادر شده است.
کشور ما ایران نیز از این برند معروف جهانی بی بهره نیست و محصولات آن در ایران به فروش می رسد. پنل های این شرکت به عنوان بهترین پنل های خورشیدی شناخته می شوند و از طرف دیگر قیمت بسیار رقابتی با سایر مارک های معروف در این زمینه دارند.
مارک شین سانگ (shinsung)
شینسونگ از سال ۲۰۰۷ تولید انرژی های تجدید پذیر با عناصر PV را آغاز کرد. در سال ۲۰۱۶ ، ظرفیت تولید سالانه سلول های خورشیدی این شرکت در Jeungpyeong به ۶۰۰ مگاوات و تولید صفحات خورشیدی در Eumseong به ۲۰۰ مگاوات رسید. این شرکت در مرکز تحقیقات خود به نرخ تبدیل انرژی ۲۰.۲۹٪ رسیده است.
سلول های Shinsung اکنون با بازدهی بیش از ۲۰٪ تولید می شوند و این شرکت با طراحی چرخه ای شامل تولید سلول ، تولید ماژول و در نهایت نصب و نگهداری سیستم های خورشیدی توانسته است یک مزیت رقابتی در بازار جهانی ایجاد کند.
SHINSUNG یکی از شرکتهای مشهور خارجی در تولید و تولید صفحات خورشیدی است که چندین سال در ایران فعالیت می کند. صفحات خورشیدی تولید شده توسط این شرکت به دلیل استفاده از فناوری های روز و قابلیت های ویژه آنها در استفاده از سقف منازل و تولید برق خانه، توجه بسیاری را به خود جلب کرده است.
مارک ال جی (LG)
مارک ال جی یک شرکت چند ملیتی از کره است. بعد از سامسونگ دومین شرکت خوشه ای بزرگ (چند صنعتی) در کره جنوبی است. دفتر مرکزی الآجی در برج های دوقلوی ال جی سئول واقع شده است.
ال جی با ۶۰ سال تجربه در زمینه تولید فناوری و الکترونیک و ۳۰ سال تحقیق و توسعه در زمینه سیستم های خورشیدی با ارائه یکی از کارآمدترین صفحات خورشیدی یکی از موفق ترین شرکت ها در زمینه محصولات الکترونیکی است. این محصول و سایر اجزای سیستم های خورشیدی این شرکت با استفاده از پیشرفته ترین خطوط تولید در کره تولید می شوند.
پنل های خورشیدی ال جی توسط آزمایشگاه TUV Rheinland در آلمان تأیید شده و مطابق با استانداردهای تعیین شده تولید می شوند.
از دیگر مارک های معروف صفحه های خورشیدی می توان به Pak Atieh ، Max Cell و Saman Hor اشاره کرد.
بهترین مارک پنل خورشیدی ایرانی برای خانه
مارک تابان
یکی از بهترین برند های پنل خورشیدی شرکت برق تابان اولین و بزرگترین خط تولید صفحه خورشیدی در ایران است. اگر می خواهید نیروگاه خورشیدی بسازید ، یکی از گزینه هایی که باید در Hamyarsular در نظر بگیرید پنل تابان است.
تابان با سرمایه گذاری بانک حکمت تأسیس شد. لازم به ذکر است که این بانک وابسته به ارتش جمهوری اسلامی ایران است. شرکت تابان بزرگترین خط تولید صفحات خورشیدی ایرانی را وارد کشور کرده است. طبق گفته مدیران این شرکت بومی ، حداکثر تولید این کارخانه ۱۳۰ مگاوات است. البته این شرایط به شرط فعال بودن خط تولید به صورت ۲۴ ساعته و در سه شیفت بستگی دارد.
با توجه به موارد ذکر شده و این واقعیت که شرکت تابان چندین نیروگاه مگاواتی با پنل های خود ساخته است ، می توان اطمینان بیشتری در کیفیت این پنل ها داشت. این شرکت مانند سایر رقبا در بازار به ترتیب ۱۰ و ۲۵ سال ضمانت کیفیت محصول را ارائه داده است.
مارک سولار صنعت فیروزه
یکی دیگر از بهترین مارک های تولید کننده ای پنل های خورشیدی برند سولار صنعت فیروزه است که در سال ۲۰۱۶ در زمینه طراحی ، تولید و تولید صفحات خورشیدی و نیروگاه های فتوولتائیک با احداث کارخانه ای با بالاترین ظرفیت تولید صفحات خورشیدی در ایران (۶۰ مگاوات در هر سال) سال)) شروع شد.
این کارخانه در زمینی به مساحت بیش از ۴۰،۰۰۰ متر مربع در شهر صنعتی کمال الملک در شهر فیروزه واقع شده است و از طریق استفاده از نیروی متخصص و کارآمد در واحدهای مختلف فنی و مهندسی ، طراحی ، تولید ، نصب ، کنترل کیفیت ، تجارت و غیره استفاده می شود.
مارک پاک آتیه
تولید انرژی پاک از منابع تجدید پذیر ، به ویژه انرژی خورشیدی و بادی ، که منابع اصلی انرژی جدید هستند ، به سرعت در حال گسترش است. این شرکت در سال ۱۹۹۱ به منظور ترویج استفاده از انرژی پاک و به منظور تهیه تجهیزات برای تولید انرژی پاک و اجرای پروژه های خود تاسیس شده است. اولین اقدام این شرکت پس از تاسیس ، خرید خط تولید صفحات خورشیدی آریا سولار بیرجند است که بالاترین ظرفیت تولید (۲۰ مگاوات در سال) در ایران را دارد.
در حال حاضر ، خط تولید می تواند پنل هایی را در محدوده ۱۰ تا ۲۵۰ وات تولید کند. اخیراً این شرکت موفق به تولید یک صفحه مینی خورشیدی با توان کمتر از ۱۰ وات شده است که بر اساس سفارش مشتری تولید می شود. اقدام دیگر این شرکت راه اندازی خط تولید میکرو اینورتر ۴۰۰ وات با تکیه بر دانش متخصصان ایرانی و نوابغ علمی و دانشگاهی است.
در محصولات این شرکت ، کارایی ، کیفیت مواد استفاده شده و روش تولید از اهمیت بالایی برخوردار است. این شرکت محصولات خود را مطابق با استانداردهای ملی و بین المللی تولید و ارتقا داده و کلیه محصولات خود را در گارانتی و خدمات پس از فروش تحت پوشش قرار داده است.
مارک سوریا سامان هور
یکی دیگر از بهترین برند های پنل خورشیدی شرکت سوریا سامان هور در سال ۲۰۰۹ در زمینه انرژی خورشیدی فعال بود. در همین راستا ، کارخانه ای با ظرفیت ۲۰ مگاوات تولید صفحات خورشیدی چند بلوری و تک بلوری را آغاز کرد.
اخیراً ، این شرکت کیفیت پانل های داخلی را با Mondragon افزایش داده است. صفحه خورشیدی ایرانی ساخت این شرکت دارای مجوز از آلمان و دارای آخرین گواهینامه ها و استانداردهای جهانی است.
پنل های خورشیدی سوریا سامان هور با ۵۰٪ افزایش طول عمر در مقایسه با صفحه های موجود در بازار تولید می شوند. همچنین لازم به ذکر است که تغییرات این پنل به دلیل دما نسبت به سایر پنل ها ۵٪ موثرتر است.
ضمانت کارایی این صفحات خورشیدی ۲۵ سال است. شرکت سوریا سامان هور به عنوان یکی از تولید کنندگان ایرانی صفحات خورشیدی با شماره ثبت ۱۰۶۵۷ به ثبت رسیده است. مدیر عامل این شرکت آقای محسن نجیب زاده از وام آبادی ، یک کارآفرین ایرانی و یک سرمایه گذار خوش فکر است.
مارک هدایت نور یزد
در سال ۱۹۸۱ ، شرکت برق آفتابی هدایت نور یزد به عنوان تولید کننده صفحات خورشیدی در ایران شناخته شد. کلیه محصولات تولیدی این شرکت از فناوری آلمان استفاده می کنند.
در حال حاضر محصولات تولیدی این شرکت شامل انواع پانل های خورشیدی از ۱۰ وات تا ۳۰۰ وات است که با توجه به توان تخصصی و تجهیزات مدرنی که در ساخت آنها به کار رفته ، آماده تولید انواع خاصی از پانل ها با توان و اندازه هستند. بسته به مشتری متفاوت است
سخن پایانی
مهمترین عامل در انتخاب و خرید صفحات خورشیدی خدمات پس از فروش شرکت ارائه دهنده آن است. از آنجا که فناوری مورد استفاده برای ساخت صفحات خورشیدی جدید است ، تعداد کمی از افراد سر آن را دارند و بدون دانش کافی اصلاً مناسب نیست که به آن روی آورند. بنابراین در اولین قدم قبل از خرید ، تمام شرایط گارانتی شرکت و خدمات پس از فروش را بررسی کنید.
در مرحله بعدی برای خرید یک صفحه خورشیدی ، میزان برق مورد نیاز خود را تعیین کنید. میزان بودجه شما نیز فاکتور بسیار مهمی در هنگام انتخاب و خرید صفحه خورشیدی است. در آخر ، به دست آوردن اطلاعات دقیق در مورد امکانات پنل و شرایط لازم برای ارتقا، سیستم ، میزان تولید سالانه برق ، امکان فروش برق تولیدی و نصب و راه اندازی آنها فراموش نکنید.
لیست قیمت پرفروش ترین پنل خورشیدی
درود بر شما. در حال توسعه یک کارخانه سنگبری در شهرک صنعتی شمس اباد تهران هستیم و در حال بررسی به صرفه بودن انرژی خورشیدی با برق صنعتی هستیم اگر ممکنه بفرمایید که مزایا و معایب و هزینه های آن چگونه است. برق مورد نیاز هزار آمپر و برق صنعتی حال حاضر ما ۴۰۰ آمپر میباشد
سلام دوست عزیز
برای برق مورد نیاز شما (۱۰۰۰ آمپر):
خرید و نصب سیستم خورشیدی برای این میزان مصرف بسیار پرهزینهتر از برق صنعتی خواهد بود.
پیشنهاد:
ادامه استفاده از برق صنعتی برای مصرف اصلی کارخانه
در صورت تمایل، میتوانید برای روشنایی و مصارف جانبی از سیستم خورشیدی کوچکتر استفاده کنید
نکته مهم: برای مصارف صنعتی سنگین مثل سنگبری، استفاده از برق شبکه سراسری مقرون به صرفهتر است.
سلام. توجیه اقتصادی ندارد حتی سرمایه گذاری حرفه هم باشید.
باید بر حسب دلار هزینه کرد و ریال ارزش ندارد
قیمت خرید برق شبکه ارزان تر استفاده کن
(تا دولت فکری به حال به بهربرداران کند) وگرنه وضعیت خاموشی ها بیشتر میشود یا نیروهگاه چرخان روز به روز فرسوده میشود تا آینده نزدیک پول مصرف به شدت گران خواهد شد
جهت تولید برق به مقدار۱۲آمپر، چه مساحتی وچه چه مقدار پنل نیاز هست؟ و چه میزان باطری و تجهیزات؟
سلام دوست عزیز
برای تولید ۱۲ آمپر (حدود ۲.۵ کیلووات):
هزینه: حدود ۱۵۰ میلیون تومان برای سیستم کامل با باتری (برای استفاده ۲۴ ساعته)
مساحت مورد نیاز: حدود ۲۵-۳۰ مترمربع
تجهیزات مورد نیاز:
پنلهای خورشیدی با توان حدود ۲.۵ کیلووات
4 تا ۶ عدد باتری
اینورتر مناسب
شارژ کنترلر
تابلوهای برق و کابلکشی
توصیه: برای اطلاعات دقیقتر و قیمت به روز، با یک شرکت نصبکننده مشورت کنید.
سلام قصد راه اندازی ۲۰کیلووات درزمین صنعتی خودبرای فروش دارم ترانس برق دارم …مجوزگرفته ام…حال خاستم بپرسم بهترین نوع پنل ازنظر راندمان وتولید واستحکام چه هست وچقدر هزینه لازم دارم …ممنونم
سلام دوست عزیز
برای نیروگاه ۲۰ کیلوواتی:
هزینه تقریبی: با توجه به قیمتهای اخیر، حدود ۲۳۰ میلیون تومان
درآمد ماهانه: حدود ۳.۶ میلیون تومان
پنلهای پیشنهادی:
پنلهای بالای ۳۹۰ وات برای راندمان و فضای بهینه
حدود ۱۰-۱۵٪ فضای کمتر نسبت به پنلهای قدیمیتر نیاز دارند
مساحت مورد نیاز: حدود ۲۰۰-۲۵۰ مترمربع
توصیه: با توجه به اینکه زمین صنعتی و ترانس دارید و مجوز هم گرفتهاید، میتوانید با شرکتهای معتبر برای دریافت قیمت دقیق پنلهای روز مشورت کنید.
باسلام بنده خلیل مهرانی نسب میخواهم خرید کنم من کرج هستم نزدیکترین تولیدکننده کجاس وقیمت هارا برام علام کنید
سلام میخوام یک نیروگاه خورشیدی یک یا دو مگاواتی بزنم لطفاً منو راهنمایی کنید ممنون میشم
سلام دوست عزیز
برای احداث نیروگاه خورشیدی ۱ مگاواتی:
هزینه مورد نیاز: حدود ۵۵۰ هزار دلار
زمین مورد نیاز: ۱.۵ هکتار (که دولت میتواند به صورت تقریباً رایگان در اختیار بگذارد)
وام بانکی معمولاً تعلق نمیگیرد
مدت زمان ساخت: ۱ تا ۲ سال
برای شروع باید:
به ساتبا مراجعه کنید برای مجوز
از یک شرکت مشاور کمک بگیرید
برای نیروگاه ۲ مگاواتی، هزینه و مساحت زمین تقریباً دو برابر میشود.